Stichting Ideefix | Aanbod - Stichting Ideefix

Projectontwikkeling

Wij ontwikkelen en produceren artistieke en culturele ideeën met maatschappelijke waarde.

Talentontwikkeling

Wij bieden netwerk, kennis en faciliteiten aan om geweldige ideeën van de grond te krijgen.

Teambuilding

Wij stellen geïnspireerde en gemotiveerde teams samen om ideeën waar te maken.

Maatschappelijke waarde

Wij voegen maatschappelijke en sociale waarde toe aan ideeën en inspireren publiek om maatschappelijk bewust te worden rondom sociale thema's.

Inspireren

Wij inspireren talenten om beter, relevanter en professioneler te worden.

Vacatures

Ben je op zoek naar werk, een uitdagende plek om je project te ontwikkelen of wil je een traineeship aangaan bij Ideefix? Neem dan contact op via info@stichtingideefix.nl

Projectontwikkeling

Talentontwikkeling

Teambuilding

Wij stellen geïnspireerde en gemotiveerde teams samen om ideeën waar te maken.

Maatschappelijke waarde

Inspireren

Wij inspireren talenten om beter, relevanter en professioneler te worden.

Vacatures