Stichting Ideefix | Beleid en Statuten - Stichting Ideefix

Beleid en Statuten

OVER ONS

De Ideefix foundation ontwikkelt multidisciplinaire oplossingen voor sociale, culturele en educatieve uitdagingen om daarmee duurzame sociale en culturele impact te realiseren.

Ideefix heeft jarenlange ervaring in het aanboren van een nieuw publiek en doet dit op unieke wijze; een thema dat moeilijk te ontcijferen is omzetten tot een kans voor het publiek. Een kans voor het publiek om te groeien, te leren en de verdieping op te zoeken met als doel meer over het thema te weten te komen.

Additioneel bieden wij ambiteuze talenten op het gebied van kunst, cultuur, technologie, onderwijs, milieu en gezondheidszorg hands-on ondersteuning bij financiering, productie, (software-) ontwikkeling, onderzoek en marketing.

De top 3 initiatieven van 2016-2017: