Stichting Ideefix | Uitverkocht! - Stichting Ideefix

Uitverkocht!

We did it! 25 uitverkochte shows! 7.000 tevreden bezoekers!

De Gevangenis Monologen daagt je uit de wereld van het gevangenisleven in te stappen
en brengt je theater achter gesloten deuren. 25 exclusieve voorstellingen in oktober en november 2017,
vertellen het echte verhaal van (ex-)gedetineerden Wesley, Arsen en Gerard
op de plek waar zij hebben vastgezeten – de gevangenis. Herman Koch, Christine Otten en Manon Uphoff schreven hun verhalen op. De cast bestaat uit Birgit Schuurman, Kenneth Herdigein, Thomas Boer en Poal Cairo.

Stichting Ideefix combineert de voorstelling met een educatief programma voor studenten en de beroepsbevolking. In samenwerking met de dragers van de rechtsstaat en onze kunst en cultuur partners bieden wij bezoekers een diepgaand inzicht over de mensen die door hun misdaad zijn uitgesloten uit de maatschappij.

Meer info: www.gevangenismonologen.nl