Stichting Ideefix | Bestuur & Comité - Stichting Ideefix

Bestuur & Comité

BESTUUR IDEEFIX

Voorzitter Ideefix / Frank van der Hoek, kantonrechter Rechtbank Amsterdam.
Secretaris Ideefix / Paul van den Wildenberg, documentairemaker en docent Hogeschool Kunsten Utrecht.
Penningmeester / Pim Croiset van Uchelen, Directeur Openbaar Ministerie, Parket Amsterdam.

COMITE van AANBEVELING

“Ik beveel stichting Ideefix aan omdat ik onder de indruk ben van de creatieve en innovatieve manier waarop maatschappelijk relevante projecten worden bedacht en uitgevoerd!”

Ernestien Comvalius, Directrice, Bijlmer Parktheater Amsterdam.

“Weet je waar ik zo van hou? Jong en speels van hart zijn, alles met alles kunnen combineren,
geen grenzen zien maar zoete mogelijkheden voor nieuwe verbanden,
en slechts de hele wereld als interessegebied markeren…
Dat vind ik zo prettig aan Ideefix, enthousiasme omzetten in professionele producties. Dat prijs ik!”

Babs Gonzales, Directrice, Poetry Circle Nowhere.

“Ideefix biedt jonge creatieve talenten een kans om zich te ontplooien, waarmee het publiek getrakteerd kan worden op nieuwe, inspirerende creaties. Daar word ik ontzettend blij van!”

Pim van Uchelen. Directeur Bedrijfsvoering, Openbaar Ministerie, Parket Amsterdam